15900209494259
Hva er magnetmaterialene som vanligvis brukes i permanentmagnetmotorer?
21-04-21

Den vanligste og mest effektive metoden forDCbørsteløse motorer motor vanntetting

Dagens vanntette små børsteløse DC-motorer som fungerer opptil 30 fot under havbunnen, som er en vanlig industristandard, kalles "vanntette", ikke standardmotorer som har blitt modifisert, men virkelig vanntette motorer, og de fungerer godt på dypt vann miljøer — i en rekke industrielle og marine miljøer. Med redundante akseltetninger, O-ringer, forseglede kabelgjennomføringslinjer, trykkutjevning og andre vanntettingsfunksjoner, er motoren designet for å møte behovene til designingeniøren uten feil selv. etter langvarig eksponering for eller nedsenking i de fleste væsker.

Hver strategi tilbyr et annet nivå av væskebeskyttelse når man utforsker vanntettingsløsninger. Noen spesielle tilfeller forhindrer for eksempel bare vannsprut, mens andre gjør at motoren er helt nedsenket og må nå en bestemt dybde. Mange vanntettingsmetoder vil begrense luftstrømmen til motoren, noe som vil påvirke motorens maksimale effekt negativt.De vanligste og mest effektive metodene for vanntetting av motorer er som følger:
Spesialhus: Å dekke motoren med et spesialhus er en av de vanligste måtene å forhindre vannskader på.Spesialbolig kan være dyrt.
Vanntette akseltetninger: Beskytt de bevegelige delene av motoren, spesielt akselen og lagrene.Vanntette akseltetninger skaper et lukket område for det interne arbeidet til motoren.

Hjem

Produkter

Om

ta kontakt med